urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw – obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
komora wewnętrzna z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie
komora z prowadnicami na GN 1/1 i blachy piekarnicze 600×400mm
izolacja o grubości 60mm z poliuretanu, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem, co gwarantuje wysoki współczynnik izolacji termicznej
górna pokrywa zdejmowana
automatycznie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną
elektroniczny panel sterowania i kontroli danych
sonda w zestawie
system schładzania/zamrażania wymuszony wentylatorem
bezproblemowa praca w temperaturze otoczenia do +43C i wilgotności względnej powietrza do 65%
środek chłodniczy: R404A/R507
możliwość schładzania od +70C do +3C (90 minut) od +70C do -18C (240 min.) lub w określonym czasie bez podania końcowej temperatury,
regulowane nóżki ze stali nierdzewnej,
Pojemność komory: 10 x GN 1/1 lub 3 blachy 600×400 mm,
Wymiary wew. komory: 610×410×760 mm,
3 pary prowadnic z odstępem co 70 mm,
Wydajność przy schładzaniu do +3C: 25 kg,
Wydajność przy zamrażaniu do -18C: 20 kg.
Parametry techniczne:
wymiary w mm: 750x740x(H)1260
waga w kg: 90
opis/ charakterystyka: pojemność komory: 10 x GN 1/1 lub 10 blach 600x400mm