– Stanowią idealne rozwiązanie dla piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali, chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże pieczywo
– Konwekcja (termoobieg), czyli wymuszony obieg gorącego powietrza w celu zapewnienia równomiernej temperatury w całej komorze pieczenia
– Wentylator zaciąga powietrze z komory, a następnie przepuszcza je przez grzałki nagrzewając je
– Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej
– Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
– Halogenowe oświetlenie komory– Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
– Obudowa izolowana
– Zasilanie jednofazowe
– Na wyposażeniu 4 blachy aluminiowe 450x340 mm
– Możliwość ustawienia dwóch pieców jeden na drugim
regulacja temperatury w trybie z nawilżaniem: 90°C – 230°C