– Idealne rozwiązanie dla piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali, chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo
– Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie
– Zamontowany system nawilżania sprawia, że piec przeznaczony jest nawet do najbardziej wyrafinowanych wypieków
– Konwekcja (termoobieg), czyli wymuszony obieg gorącego powietrza w celu zapewnienia równomiernej temperatury w całej komorze pieczenia
– Nagrzane powietrze powraca z obu stron na potrawy znajdujące się w pojemnikach GN lub blachach 600x400 mm umieszczonych na prowadnicach
– Wentylator zaciąga powietrze z komory, a następnie przepuszcza je przez grzałki nagrzewając je
–Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na tackę
– Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej
– Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
– Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
– Halogenowe oświetlenie komory
- Wym: 750x647x552 (h) mm
- Moc 3,4 kW/230 V
- Waga 45 kg