- Do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich
- Dedykowana specjalnie dla restauracji, barów, karczm, gospodarstw agroturystycznych i małych zakładów przetwórstwa mięsa z własnymi sklepami
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Pojemność 15 l = około 13 kg mięsa
- Elektryczny silnik przesuwający tłok nadziewarki
- Regulowana prędkość przesuwu tłoka w zakresie 0-10 mm/s umożliwia dokładne dostosowanie prędkości napełniania w zależności od konsystencji farszu jak i wielkość oraz grubości osłonki
- Możliwość załączania pracy nadziewarki poprzez pedał nożny
- W zestawie 4 lejki o średnicach: 16/22/32/38 mm, wszystkie o długości 180 mm
- Układ przekładni biegów odporny na obciążenie mechaniczne dzięki materiałom ze stali hartowanej
- Waga: 30 kg
- Wym: 450x350x750 mm
- Moc 90W/230V