Urządzenie do wyrabiania lekkich ciast oraz do ubijania piany
Przeznaczone do intensywnego użytkowania
Model stołowy z dzieżą o pojemności 5 litrów
Płynne, elektroniczne sterowanie prędkością
Dźwignia ułatwiająca podnoszenie i opuszczanie dzieży
Osłona bezpieczeństwa dzieży uniemożliwiająca włożenie ręki w czasie pracy urządzenia
Podwójne mikroprzełączniki bezpieczeństwa wyłączające urządzenie, gdy dzieża jest opuszczona lub osłona bezpieczeństwa dzieży nie jest prawidłowo zamontowana
Kompaktowa, uniwersalna budowa
Urządzenie z międzynarodowym certyfikatem NSF (zgodność z przepisami dotyczącymi higieny, czystości i surowców żywnościowych)
Wyposażenie standardowe:
dzieża ze stali nierdzewnej 5-litrowa
hak
mieszadło płaskie
rózga
Maksymalna ilość surowca: 1,5 kg mąki przy 60% wody