• Blat ze stali nierdzewnej AISI 304 o grubości 1 mm
• Wysuwane szufl ady na wodę pod elementem grzejnym zapewniające delikatne parowanie, zapobiegające przypalaniu kapiącego z mięsa tłuszczu i nadające wyjątkową delikatność potraw
• Żeliwny rusz w wersji dwustronnej osobno dla mięs i ryb
• Moduł o szer. 800 mm z dwoma niezależnymi strefami grzewczymi
• Ogrzewanie elektryczne za pomocą wzmocnionych elementów ze stali nierdzewnej znajdujących się nad szufl adą z wodą
• Temperatura regulowana za pomocą termostatu, lampka kontrolna
• Urządzenie idealne do pieczenia ryb i delikatnych mięs
Parametry techniczne:
• wymiary: 800x700x(H)850 mm
• wymiary rusztu: 2x 353x475 mm
• ilość stref grzewczych: 2x 6 kW
• moc całkowita: 12 kW
• napięcie: 400 V
• waga: 82 kg