Urządzenie Sous-Vide GN 2/3

  • Cena netto: 1 389,00 zł Cena brutto: 1 708,47 zł
  • Producent: Hendi
  • Kod producenta: 225264
  • szt.

Opis produktu

Opis urządzenia:

  • Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe – potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 °C
  • Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy, enzymy i naturalne soki
  • Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania
  • Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%
  • Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa
  • Idealne do restauracji typu a la carte
  • Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
  • Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
  • Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową
  • Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (45 – 90°C)
  • W zestawie separator, 4 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej


Parametry techniczne:

  • wymiary w mm: 363x335x(H)290
  • długość w mm: 335
  • szerokość w mm: 363
  • wysokość w mm: 290
  • moc (w): 400
  • napięcie (V): 230
  • pojemność (l) : 13