Idealny dla każdego szefa kuchni dbającego o czystość swoich urządzeń gastronomicznych
Przeznaczony do komór wszelkiego typu pieców: konwekcyjnych, konwekcyjno-parowych, piekarników, ale także komorór frytownic, płyt grillowych, blatów stołów roboczych i wszystkich urządzeń i ich części, które mogą być myte otwartym strumieniem wody
Długi 2-metrowy wąż pozwala dotrzeć do każdego urządzenia znajdującego się w jego zasięgu
Wygodna rączka z zaworem spustowym idealnie leży w dłoni
Specjalny uchwyt do montażu za pomocą 3 wkrętów bezpośrednio na obudowie pieca w miejscu wyznaczonym przez serwisanta lub na ścianie
Strumień rozdzielany na wiele mniejszych za pomocą sitka zwiększa powierzchnię mycia
Idealny dla wody o temperaturze w zakresie od 5°C do 85°C
Maksymalny przepływ wody do 11 l/min przy ciśnieniu 3 bary
Rekomendowane ciśnienie wody zasilającej: 3 bary
Ciśnienie robocze wody zasilającej: 0,5 - 7 barów
Obudowa wykonana z nylonu PA66, stalowe części pokryte nierdzewiejącym chromem