+48 519 130 044
sklep@gastropolis.pl
pn-pt 9-17
LEASING
DARMOWA I SZYBKA DOSTAWA
Nasze realizacje
Załóż konto
Zaloguj
Wyszukaj
SZUKAJ
Twój koszyk jest pusty
Zaloguj
Załóż konto
PLN
PLN
USD
EUR
CZK
RUB
GBP
CNY
NOK
SEK
Piece konwekcyjno-parowe
Konwekcyjno-parowe
Piekarnicze
Urządzenia multifunkcyjne
Komory rozrostu
Podstawy pod piece
Akcesoria
Chemia do pieców
Obróbka termiczna
Grille/Płyty grillowe
Frytownice
Kuchnie
Taborety
Podgrzewacze do parówek
Bemary
Witryny grzewcze
Kuchenki indukcyjne/mikrofalowe
Grille kontaktowe
Opiekacze/salamandry
Naleśnikark/gofrownice
Souse vide
Patelnie przechylne
Lampy grzewcze
Kebab
Płyty grzewcze
Kotły warzelne
Szafy grzewcze
Urządzenia do gotowania ryżu
Rożny do kurczaków
Wędzarnie
Maszyny do waty cukrowej/popcornu
Zgrzewarki tacek
Linie kuchenne
Linia 700 Magistra
Linia 600 Minima
Linia 980 Magistra
Linia 980 Domina
Pizzeria
Piece do pizzy
Podstawy pod piece do pizzy
Miesiarki/wałkownice/Prasy
Blachy
Siatki
Torby do pizzy
Deski pod pizze
Akcesoria
Zmywalnia higiena
Zmywarki
Podstawy pod zmywarki
Akcesoria
Zmiękczacze wody
Chemia
Sterylizacja
Lampy owadobójcze
Baterie
Kosze, popielnice
Polerki do sztućców
Sprzątanie
Obróbka mechaniczna
Szatkownice
Wilki do mięsa
Krajalnice
Obieraczki
Miksery ręczne
Pakowarki próżniowe
Nadziewarki do kiełbas
Miksery/Roboty kuchenne
Kotleciarki
Kuter
Prasa do hamburgerów
Piła do kości
Chłodnictwo
Kostkarki
Stoły chłodnicze
Stoły mroźnicze
Szafy chłodnicze
Szafy mroźnicze
Schładzarki szokowe
Nadstawki chłodnicze
Witryny chłodnicze
Komory chłodnicze
Komory mroźnicze
Szafy do sezonowania mięsa
Naczynia i przybory kuchenne
Garnki Profi Line
Garnki Kitchen Line
Garnki Budget Line
Patelnie
Deski do krojenia
Noże
Ostrzałki
Obieraki
Chochle/Łyżki
Cedzaki, rózgi
Ubijaki
Tłuczki/maszynki nacinające
Miski
Sita
Szczypce
Szpachelki i szpatuły
Wałki do ciasta
Miarki
Wiadra
Kloce masarskie, haki
Formy do zapiekania
Akcesoria różne
Wyroby żeliwne
Akcesoria do frytowania
Wagi gastronomiczne, termometry HACCP
Maszynki do makaronu, frytek
Naczynia do zapiekania
Naczynia z melaminy
Rękawice
Szatkownice ręczne/tarki
Meble ze stali nierdzewnej
Stoły i szafy
Zlewy i baseny
Półki
Regały
Okapy
Pojemniki GN
Stalowe
Poliwęglan
Polipropylen
Porcelanowe
Melamina
Naklejki Food Safety
Artykuły bufetowe
Podgrzewacze do potraw
Pasty do podgrzewaczy
Tace i witryny do prezentacji
Stojaki bufetowe
Patery na ciasto i owoce
Dyspensery
Przybory do serwowania
Pojemniki na sztućce
Catering magazynowanie
Termosy do przewozu żywności
Pojemniki termoizolacyjne
Termosy stołowe
Regały
Stoły cateringowe
Wózki
Lampy grzewcze
Tace
Bar
Blendery
Wyciskarki do soków
Kruszarki/kostkarki do lodu
Syfony do wody/bitej śmietany
Naboje do syfonów
Otwieracze
Dozowniki
Wiadra do szampana
Akcesoria barmańskie
Kawiarnia cukiernia
Cukiernia
Kawiarnia
Zastawa stołowa
Porcelana
Sztućce
Szkło gastronomiczne
Szkło koktajlowe i deserowe
Artykuły stołowe
Dzbanki
Koszyki
Wazy, bulionówki, sosjerki
Zestawy do przypraw
Pozostałe
Tabliczki informacyjne
Dyspensery, ekspozytory
Akcesoria do ślimaków
Popielnice
Naczynia emaliowane i miniaturowe
Papier pergaminowy
Blog firmowy
Start
Hendi
Kategorie
Piece konwekcyjno-parowe
Piekarnicze
Elektryczne
Piec piekarniczo - cukierniczy Nano Scroll Bakery 10 x 600 x 400 sterowany manualnie
Piec piekarniczo - cukierniczy Nano Scroll Bakery 10 x 600 x 400 sterowany manualnie
Cena netto:
17 799,00 zł
Cena brutto:
21 892,77 zł
Producent:
Hendi
Kod producenta:
219287
Ilość:
szt.
dodaj do koszyka
Opis produktu
odległość miedzy prowadnicami- 80 mm
wymiary zewnętrzne-937x827x(H)1211 mm
ilość wentylatorów z autorewersem- 3
moc/napięcie- 15,7 kW/400 V
waga- 149 kg
PODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLL
BAKERY:
Gotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°C
Metoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych
Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°C
Szczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mies i ryb, jak i wypieków piekarniczych co gwarantuje chrupiącą skórkę chleba i bułek
Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°C
Metoda idealna do gotowania warzyw, owoców, ryb, pyz wielkopolskich
FUNKCJE I CECHY PIECÓW NANO SCROLL:
Ustawienie czasu
Umożliwia ustawienie pracy pieca do 2 godzin lub prace trybie NON-STOP dla potraw wymagających dłuższej obróbki termicznej
Bezpośrednie wytwarzanie pary
Para wytwarzana jest poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki.
Proces ten sterowany jest elektronicznie i posiada 10-cio stopniową regulację zaparowania
Wentylatory z auto-rewersem
Auto-rewers, czyli automatyczna zmiana kierunku obrotu wentylatora, gwarantuje jednorodną temperaturę w całej komorze pieca
NANO Technology
Pokrętła, panel sterowania oraz klamka pokryte są farba zawierająca nanocząsteczki srebra, które niszczą drobnoustroje, bakterie, wirusy i grzyby
POZOSTAŁE CECHY PIECÓW NANO SCROLL:
Uszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie
temperatury silikonu
Łatwa do samodzielnej wymiany
Izolowana obudowa pieca nie tylko wpływa na oszczędność energii
elektrycznej, ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchni
Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie
halogenowe ułatwiają obserwacje procesów zachodzących w piecu
Zewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie
Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi
Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parze
Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia
czyszczenie pieca
Komora wykonana ze stali nierdzewnej AISI304
Drzwi z zawiasem po lewej
Podłączenie do sieci wodnej: 3” gwint zewnętrzny, maksymalna
temp.: +30°C, 150-200 kPa (2 bary), wyłącznie uzdatniona,
Szczegółowe parametry:
Sterowanie: manualne
Pojemność (ilość/wymiar): 10x 600x400mm
Linia: Nano Scroll Bakery
Odległość pomiędzy prowadnicami (mm): 80
Wymiary zewnętrzne (mm): 937x827x(H)1211
Ilość wentylatorów: 2
Zakres temp. (°C): 30-230°C
Nawilżanie: bezpośrednie
Sonda: Nie
Moc (W): 15,7 kW
Napięcie (V): 400
Waga (kg): 149
Polecamy produkty