Podstawa z komorą rozrostu nawilżaną – wys. 800 mm seris S100
Piec do pizzy ze sterowaniem manualnym PM 105.65 2 - komorowy 1050x660x140 mm
Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym iD 72.72 2 - komorowy 720x720x140 mm
Podstawa z komorą rozrostu nawilżaną – wys. 800 mm seria S120
Podstawa z komorą rozrostu nawilżaną – wys. 600 mm seria S125
Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym iD 105.105 1- komorowy 1050x1050x140 mm
Podstawa z komorą rozrostu nawilżaną – wys. 800 mm seria S125
Prasa do ciasta MFIP45 średnica 450 mm
Piec jednokomorowy z okapem i bazą P60E 600x830x180 mm
Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym iD 65.105 2 - komorowy 660x1050x140 mm
Piec do pizzy ze sterowaniem manualnym PM 105.105 2 - komorowy 1050x1050x140 mm
Piec jednokomorowy z okapem i bazą P80E 800x1250x180 mm